Priser inkl. moms
VISAR 1-9 (10)1 2 Sista 100 per sida

Icelandic Herbs


Alla Icelandic Herbs krämer är oljebaserade produkter och producerade från 100 procent naturliga råvaror, med de vårdande krafterna av de isländska örterna i centrum.

Dessa produkter är helt fria från all slags kemiska tillsatser och har genomgått flera olika allergitester, naturligtvis inte på djur.

Dofterna i våra produkter kommer från örter och eteriska oljor. Även de konsistensgivande och konserverande ämnena i Icelandic Herbs produkter är helt naturliga. Icelandic Herbs hud & kroppsvårdsprodukter är utvecklade för att passa hela familjen. Kvinnor, män och barn kan använda dem med lika goda resultat. Fabriken är belägen i Sverige. Här sker all produktion under sträng kontroll för att nå bästa resultat. I våra laboratorier pågår ständigt forskning och utveckling för att erbjuda naturliga produkter av högsta kvalitet.

I Icelandic Herbs produkter ingår det endast vegetabiliska oljor. Dessa utvinns av växtdelar, främst kärnor och frön. I många andra hudvårdsprodukter används mineraloljor, som erhålls från petroleum.

Produkterna görs i Enköping och är man inte nöjd med brodukten gäller 100% återbäring. Kravet för det är att hälften finns kvar och kunden stårför returen. Mer information vid köp. Frågor om innehåller så maila till oss så skickar vi full innehållsförteckning
Barnschampo
176 kr
Djävulsklo
481 kr
Hajkräm
388 kr
Hot shot
349 kr
Hårbalsam
176 kr
Erbjudanden
Willow tree
1903_with-my-grandmother
Njut av alla de olika figurerna