Dekorationer med stickat och virkat plus ljus

Dekorationer med stickat och virkat plus ljus

Hej och hallå bloggvännerna! Hur står det till med er idag? Ni är varmt välkomnade till bloggen och så hoppas jag att ni i vanlig ordning engagerar er i mina inlägg genom att både läsa och kommenta dem, ställ massor av frågor om det är något mer nu tycker att jag borde tryckt på. Jag ska börja dagen med ett inlägg om ett företag som har så mycket fin dekoration för oss i Söderköping att erbjuda. Jag talar nu om en kombination av de bästa av världar där ett riktigt fint hantverk, stickade och virkade dukar med mera, kan kombineras med otroligt vackra ljus och ljusdekorationer. Det blir en grymt fin kombo att duka ett bord med dessa dukar och ljus och jag måste säga att det är ett företag som är helt ensamma i sitt slag i att erbjuda sådan här fin dekoration i Söderköping med omnejd, det är en kvinna och hennes företag som heter Djenfer Elisabeth som jag pratar om. Det är hon själv som stickar och virkar och så är hon återförsäljare till Partylites produkter. Elisabeth brinner för det här med virkning och stickning, denna konst fick hon lära sig av sin farmor en gång i tiden. Är det inte underbart att hon har startat ett företag så att vi alla kan få ta del av det som hon framställer? Jag tycker i alla fall det och det finns så många saker som jag skulle vilja ta upp mer er mer angående hennes företag inom ljus och dekoration i Söderköping med omnejd men jag tror att det allra bästa är att ni tittar vidare på företaget inne på hemsidan så jag stoppar in en länk i texten som tar er dit. 


Kommentarer är stängda.