En affär för dig som älskar tyger

En affär för dig som älskar tyger

God förmiddag och varmt välkommen till mig och min blogg. Min tanke med det här inlägget är att ge er ett riktigt bra tips. Det handlar om en tygaffär i Ängelholm vid namn Syknuten i Förslöv AB, det är affären där jag köper nästan allt mitt tyg numera.

Sedan jag hittade den här affären för ett tag sedan har jag inte kunnat vända mig någon annanstans för att köpa tyg. Eller det är klart jag har kunnat men jag känner inte behovet av det med tanke på att jag får så bra hjälp och så fina tyger i denna tygaffär i Ängelholm. Jag får alltid lika bra hjälp av dem varje gång jag går dit för att köpa nya tyger, vilket gör att jag alltid kommer hem med det perfekta tyget för just det tillfället. Som ni säkert vet om ni har läst min blogg tidigare älskar jag handarbete och att skapa saker från grunden. Med åren har jag därför skapat en del av min inredning här hemma, allt från kuddar till skålar. Därför är det så roligt att jag har hittat en affär som har så fina och bra tyger som denna, det gör allt mycket enklare när jag behöver köpa nya tyger. Då vet jag om att jag kan vända mig till denna affär och få den hjälpen jag behöver för att komma hem och kunna skapa nytt med fina tyger av bra kvalité. Nu när jag berättat för er hur mycket jag tycker om denna tygaffär i Ängelholm kan ni säkert lista ut att jag starkt kan rekommendera er att också vända er till dem om ni behöver fina tyger till något. 


Kommentarer är stängda.