Helt otrolig kundservice

Helt otrolig kundservice

Att ha blommor som inredning är inget ovanligt, därför tänkte jag idag tipsa er om en florist i Kungälv. Hej föresten, hoppas du mår bra och har en bra start på den här veckan. Idag kommer jag som sagt prata om en florist, som jag oftast besöker när jag ska köpa nya blommor. Företaget heter Florea Flowers by Sara och ger mig alltid all den hjälpen jag behöver med att hitta rätt blommor.

Ända sedan jag flyttade hemifrån har jag prioriterat att köpa nya blommor när de gamla vissnar. Anledningen till att jag köper blommor är för att det är en del av min inredning, det ger min lägenhet mer liv. Eftersom blommor lever får mitt hem automatiskt mer liv när jag för in blommor istället för bara ”vanlig” inredning. Sedan ska jag inte sticka under stolen med att jag fullkomligt älskar inredning, vilket gör det hela mycket roligare när jag ska köpa blommor. När jag köper nya blommor brukar jag vanligtvis vända mig till denna florist i Kungälv, med tanke på att jag alltid har fått så bra hjälp där fortsätter jag att vända mig dit. Redan första gången jag besökte dem fick jag underbar service och jag insåg där och då att jag skulle fortsätta besöka dem när jag behövde nya blommor. Samma underbara service har hållit i sig, varje gång jag köper blommor får jag riktigt bra hjälp med att hitta rätt blommor utifrån mina önskemål. Jag vet hur jobbigt det kan vara med kundservice då jag själv har jobbat med det men de sköter det riktigt snyggt, de blir inte irriterade eller liknande om man är en så kallad jobbig kund. Hur som helst vill jag avsluta det här inlägget med att rekommendera er att besöka denna florist i Kungälv nästa gång ni ska köpa blommor.


Kommentarer är stängda.