Möbelmontering i Linköping

Möbelmontering i Linköping

Hej alla fina följare

Den här helgen åkte jag och min sambo till Ikea i Linköping, vilket resulterade i att resterande delen av helgen mestadels har bestått av möbelmontering! Hur är ert tålamod med sådant? Jag har kommit på att det är en ganska bra samarbetsövning för par, att montera möbler. Det kan också sluta med att man blir osams, men som tur är ingen av oss sådan att man brusar upp. Det är möjligtvis mitt tålamod som tar slut först, men då går jag undan en liten stund och sedan går det bra igen.

Det vi köpte i helgen var en byrå och en tv-möbel så det var inga stora grejer men en himla massa skruvar och plugg. Möbelmontering kanske skulle vara en samarbetsövning som typ terapeuter kan ha för par som går i parterapi! Eller som en övning för idrottslag eller företagsgrupper också för den delen. Det kräver ju samarbete och kommunikation och att man både lyssnar på varandra och fördelar arbetet. Dessutom har man ett gemensamt mål och får se ett direkt resultat av samarbetet i slutet. Vad som också är bra med sådana saker är ju att man kan upptäcka styrkor och svagheter hos varandra men har då möjlighet att både lyfta varandra och komplettera varandra där det behövs.

Hos oss är det nog så att jag är den som driver på projektet så att det blir gjort. Min sambo behöver bara få hjälp att komma igång och när vi väl startat igång så är han både lugn och effektiv på samma gång. Jag kan å andra sidan ha lite bråttom ibland och då är det bra att han är lugnare med mer tålamod. Men hade jag inte varit drivande så hade det kanske tagit några veckor innan möblerna stod klara, så bådas typer av energier behövs. Det blev i alla fall väldigt fint och vi är supernöjda. Hoppas ni alla har en fin dag!


Kommentarer är stängda.