Riktigt bra hjälp med att måla om lägenheten

Riktigt bra hjälp med att måla om lägenheten

God morgon gott folk. Känn er välkomnade till ännu ett inlägg här på min blogg, ett inlägg som idag ska handla om ett måleriföretag i Lomma. Det här företaget heter Snäckan Måleri & Fog och jobbar framförallt i Lomma och Lund.

Inredning är något som jag alltid har haft ett stort intresse för, det är någonting med det som är alldeles speciellt. I lägenheten där jag bor nu har jag samlat på mig en hel del inredning och har ändrat om flera gånger. Idag är jag äntligen nöjd med all inredning, däremot är jag mindre nöjd över färgen på väggarna. Med tanke på att jag äntligen är nöjd med inredningen såg jag alternativet med att måla om väggarna till en färg som jag gillade mer så att jag kunde bli mer nöjd över helheten. Jag kände mig dock inte trygg i att måla om väggarna på egen hand, därför kontaktade jag detta måleriföretag i Lomma för att få hjälp med det. Jag fick själv välja ut vilken färg jag ville ha på respektive vägg innan de kom för att måla om. När de väl kom hem till mig hade de med sig färgerna som jag hade valt ut och satte direkt igång med arbetet. De skyddade möbler och flyttade på inredning för att det inte skulle få färg på sig, därefter började de målningen. Efter att de hade målat tillräckligt många lager på varje vägg för att täcka färgen som var under kunde jag äntligen se resultatet. Alla väggar var väl målade och allt såg verkligen professionellt ut, jag kände direkt att jag hade valt både rätt färg och rätt måleriföretag i Lomma för jobbet. När jag väl hade fått tillbaka all inredning till hur det skulle vara och jag kunde se det slutgiltiga resultatet kände jag mig helt nöjd, allt blev mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. 


Kommentarer är stängda.