Världens bästa snickare i Västervik

Världens bästa snickare i Västervik

Hejsan på er alla fina följare

Idag tänkte jag uppdatera er om det senaste angående vårt husprojekt och därför kommer det handla om vår snickare i Västervik och fönsterluckor. Jag gillar ju den lite mer lantliga känslan av ett hus men tycker samtidigt om att blanda gammalt och nytt. Jag tittar så mycket på olika inspirationssidor, inredare och designers. Och så föll jag pladask för ett hus som hade fönsterluckor, alltså det var så fint!

Jag var inte säker på vad min kära sambo skulle tycka men när jag visade bilder så höll han faktiskt med om att det skulle passa väldigt fint på vårat hus. Vi har målat om vårt hus i en blågrå nyans med vitt runt fönsterna. Men så har vi byggt en fin liten veranda med pelare i fint mörkt trä för att bryta av och då tänker jag att fönsterluckorna ska vara i samma färg. Vi anlitade en snickare från Västervik som hjälpte oss att bygga entréverandan så han kommer vi att anlita igen.

När jag ringde honom och berättade om idén så var han direkt positiv och kom med lite idéer angående design och sånt. Det märks att han verkligen älskar sitt arbete. Det som gör att jag tycker att han är så bra är att han är både kreativ och kommer med förslag men samtidigt lyssnar in våra tankar och idéer. Det blir ett bra samarbete eftersom han har kunskapen om materialet och utförandet och hur det praktiskt fungerar, medan vi kan komma med en idé om hur vi vill att det ska se ut eller vad för känsla vi vill få fram.

Hoppas att ni också får tag i en sån fantastisk snickare när ni behöver hjälp med era byggprojekt! Nu önskar jag er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.