Är du i Gävle på jakt efter inredning med änglar?

Är du i Gävle på jakt efter inredning med änglar?

God morgon alla trevliga och glada vänner, hur mår ni idag? Jag har haft ett projekt på gång och det är att inreda min lägenhet i en alldeles speciell stil. Efter att jag och gubben skilt oss har jag startat om på nytt i en ny lägenhet och jag kan nu sätta mig egen prägel på lägenheten utan att det stör någon annan. Min före detta hatade änglainredning medan jag älskar det. Dagens inlägg ska handla om det här med vart man kan köpa inredning med änglar i Gävle. Jag har ju funnit den perfekta butiken som även har en webbshop och det är My Fairy Lifestyle.  

Detta är verkligen den bästa butiken som finns för alla oss som inte bara tycker änglar är vackert att inreda med, utan även för oss som tror på att änglar verkligen existerar och kan ge oss vägledning och beskydd. Jag har skapat mig en underbar lägenhet eftersom jag tycker att änglarna pryder sina platser. Jag kan inte få nog av änglar och inredning och är så glad att det går att handla det här i Gävle. Jag vill gärna att även ni ska få veta om att My Fairy Lifestyle finns så att ni med samma besatthet av änglar ska veta om att denna butik finns. Jag har även fått hjälp med änglareading vilket var riktigt spännande, och det ska jag dela med mig om till er fast i nästa inlägg. Nu är det på det viset att jag alldeles strax ska åka till jobbet så därför måste jag avrunda det här inlägget strax. Nu vet ni i alla fall vart det går att få tag på änglar inredning här i Gävle och om ni inte har något emot det så vore det roligt om ni ville ta lite bilder med er mobilkamera på era änglar och skicka dem till mig! 

 


Kommentarer är stängda.